Ένα ξύλινο κουτί κρασιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ένα δώρο στους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι ένας ασφαλής τρόπος να στείλετε ένα δώρο που σχεδόν όλοι θα απολαύσουν. Το ξύλινο εξωτερικό κρατά το πολύτιμο μπουκάλι κρασιού ασφαλώς αποθηκευμένο μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Ένα κρασί σε ξύλινο κουτί μπορεί επίσης να είναι το τέλειο δώρο για συναδέλφους της εταιρείας ή επιχείρησής σας, καθώς και για τους πελάτες σας. Το ξύλινο κουτί μπορεί να χαραχτεί και να φέρει πάνω το όνομα ή την επωνυμία που θέλετε, για να αποκτήσει το δώρο σας ακόμα πιο προσωπικό χαρακτήρα.

1. Τύποι ξύλινων κιβωτίων κρασιού

Ξύλινα κουτιά κρασιού έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Μπορεί να είναι ένας απλός κύλινδρος που χωράει απλά ένα μπουκάλι, κιβώτια με συρόμενα καπάκια για ένα ή περισσότερα μπουκάλια κρασιού, κουτιά με συρόμενο καπάκι και το δημοφιλές μεγάλο ξύλινο κιβώτιο κρασιού στο στήθος που μπορεί να κρατήσει πολλά μπουκάλια κρασιού. Τα ξύλινα κουτιά κρασιού μπορούν να κατασκευαστούν από σχεδόν οποιοδήποτε είδος ξύλου ή ξύλου.

2. Οικολογικές ανησυχίες

Για να κατασκευάσουμε ένα ξύλινο κιβώτιο κρασιού χρησιμοποιούμε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα νερού και άλλους πόρους στη διαδικασία παραγωγής του. Βρίσκουμε επίσης τρόπους για να ελαχιστοποιήσουμε την απαιτούμενη ενέργεια για να δημιουργήσουμε τα ξύλινα κουτιά κρασιού.

Όποια και αν είναι η επιλογή του ξύλου που θα επιλέξετε για να φιλοξενήσει το κρασί, μπορείτε να είστε βέβαιοι τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και είναι το κατάλληλο δώρο για την οικογένεια, τους φίλους και τους πελάτες σας. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από παραγωγούς που ακολουθούν αειφόρους πρακτικές δασοκομίας. Ψάχνουμε ενεργά για εταιρείες που που σχετίζονται με την αναδάσωση, τη δασοκομία, την επιλεκτική κοπή και έχουν πιστοποίηση για να αποδείξουν ότι οι επιχειρήσεις τους είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς για το περιβάλλον.

3. Χρήσιμο και μετά το κρασί

Ένα από από τα πράγματα που αγαπάνε όλοι όσοι παίρνουν ένα κρασί σε ένα ξύλινο κιβώριο ως δώρο, είναι ότι όταν τελειώσει το κρασί, το κιβώτιο θα μείνει. Έτσι, όποιος το πάρει ως δώρο, θα έχει ένα ξύλινο κουτί που θα μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει. Τα ξύλινα κουτιά κρασιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση καρτών ή χαρτιών ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρες λουλουδιών για να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορούν επίσης να λειανθούν, να ζωγραφιστούν ή να ανακατασκευαστούν και στη συνέχεια να γίνουν ένα κομμάτι τέχνης (και κομμάτι συζήτησης) σε ένα σαλόνι ή ένα γραφείο. Ένα ξύλινο κιβώτιο κρασιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σας αποθηκευτικός χώρος.

Όταν έρθει η στιγμή να επεξεργαστείτε λεπτομερώς τις δικές σας ξύλινες κατασκευές, μπορείτε να το κάνετε με όσο το δυνατόν ασφαλέστερο τρόπο για το περιβάλλον γίνεται. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε φινιρίσματα με μη τοξικές και όλες τις φυσικές ή υδατοδιαλυτές βαφές που είναι περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον.