Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα τελευταία 50 χρόνια δημιουργούμε καθημερινά ξύλινες κατασκευές για κάθε ανάγκη και περίσταση. Με πολυετή πείρα και μεράκι στην επεξεργασία του ξύλου, αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, κατασκευάζουμε ξυλοκιβώτια μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

Με τελικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, κατασκευάζουμε ξυλοκιβώτια προσαρμοσμένα απόλυτα στον τρόπο χρήσης και λειτουργικότητας που θα μας ζητηθεί. Παρέχουμε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, με ειδίκευση στην αισθητική λεπτομέρεια, με τη χρήση των πλέον αξιόπιστων και σύγχρονων εργαλείων.

Σε εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε τα ξυλοκιβώτια που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε μορφή, επιλέγοντας το σχέδιο, το σχήμα, τις διαστάσεις, το χρώμα και το είδος του ξύλου που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ξυλοκιβώτια Οινοποιίας, Ελαίων, Αποθήκευσης, Γάμου, Βάφτισης, Διακόσμησης, και Μεταφοράς, είναι λίγες μόνο από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε σε εμάς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τις μικρές ή μεγάλες ιδέες σας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4952503 ή περάστε από κοντά στην έκθεση – εργαστήριό μας στην οδό Θηβών 14, 185 43, στον Πειραιά.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του WoodCrafters